Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Lina and Curry

Είμαι η Λίνα και θα σας βοηθήσω με ό,τι απορία έχετε ή με όποιο πρόβλημα αντιμετωπίσετε. Μπορείτε είτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας, είτε να επικοινωνήσετε μαζί μου με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

Διεύθυνση: Σπαρτιά, Κεφαλονιά 281 00, Ελλάδα

Τηλέφωνο: 00306978149290

Email: info@cajelo.com

  Συχνές ερωτήσεις

  Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης και το κόστος αποστολής;

  Οι αποστολές εντός Ελλάδας έχουν χρόνο παράδοσης από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες και σταθερό κόστος 3,60 ευρώ. Για τις χώρες του εξωτερικού, ο χρόνος και το κόστος ποικίλει ανάλογα με τον προορισμό. Για τις χώρες εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης, μπορεί να υπάρχουν επιπλέον καθυστερήσεις και χρέωση, λόγω εκτελωνισμού.

  Ποιοι είναι οι μέθοδοι πληρωμής;

  Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, είτε μέσω Paypal.

  Πως μπορώ να βρω τι νούμερο δαχτυλίδι φοράω;

  Ο πιο ακριβής τρόπος είναι σε ένα κοσμηματοπωλείο. Αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον οδηγό μας.

  Τι θα συμβεί αν παραλάβω ένα ελλαττωματικό προϊόν;

  Όλα τα προϊόντα ελέγχονται σχολαστικά πριν αποσταλούν. Ωστόσο, αν παραλάβετε ελλαττωματικό προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο info@cajelo.com με φωτογραφίες και περιγραφή με το τι ακριβώς παραλάβατε. Να λάβετε υπόψη σας, ότι δεν είναι όλα τα κομμάτια 100% όπως φαίνονται στις φωτογραφίες, επειδή είναι όλα φτιαγμένα στο χέρι και μπορεί να έχουν μικρές αποκλίσεις. Επίσης, στα κοσμήματα που περιλαμβάνουν ημιπολύτιμες πέτρες, θα υπάρχουν πάντα μικρές διαφορές.

  Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

  Η ακύρωση της παραγγελίας είναι δυνατή μόνο αν το προϊόν δεν έχει παραδοθεί στην εταιρία κούριερ. Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να στέλνουμε τις παραγγελίες όσο το δυνατόν γρηγορότερα, γι’ αυτό παρακαλώ ενημερώστε μας για την ακύρωση που θέλετε να κάνετε μέχρι 1 ώρα μετά τη παραγγελία σας, στο email info@cajelo.com.

  Καλάθι αγορών